LIPOCARDIN®

Contribuie la menținerea unui nivel normal al colesterolului și a sănătății inimii

SUPLIMENT ALIMENTAR

  • Conține esteri de steroli din plante
  • Drojdie de orez roșu (3% Monacolină K)
  • Vegapure® (Esteri de steroli din plante)
  • Extract uscat din măsline
  • Coenzima Q10

2 capsule gelatinoase/zi

60 capsule

Lipocardin® este o combinație unică de ingrediente din surse naturale(drojdie de orez roșu, extract uscat din măsline), ingredientul patentat Vegapure® cu esteri de steroli din plante și Coenzima Q10.

Monacolina Kdin drojdia de orez roșu contribuie la menținerea în limite normale a colesterolului.

Vegapure®, o combinație unică de esteri de steroli din plante, contribuie la menținerea unui nivel normal al colesterolului. Lipocardin®, prin conținutul de esteri de steroli din plante, este eficient în menținerea colesterolului în limite normale prin scăderea absorbției grăsimilor la nivelul tractului digestiv și astfel în sânge ajung mai puține grăsimi.

Polifenolii din extractul uscat de măsline contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mai multe studii clinice au arătat că Coenzima Q10 ajută la menținerea sănătății inimii.

Un nivel crescut de LDL-Colesterol este un factor de risc cardiovascular. Bolile cardiovasculare au multipli factori de risc și pentru scăderea riscului de boli cardiovasculare este nevoie să reduci mai mult decât un singur factor de risc.

Esterii de stanoli din plante, se găsesc în mod natural în uleiurile vegetale și în cereale, însă cantitatea ingerată în cadrul unei diete alimentare normale nu este suficientă pentru a reduce semnificativ colesterolul.

Jurnalul European de Nutriţie Clinică din ianuarie 2009 a prezentat cele mai importante descoperiri în domeniul nutriţiei, din ultimii 30 de ani. Descoperirile au fost alese pe baza punctelor de vedere și a recomandărilor celor mai importanţi lideri de opinie și cercetători în nutriţie, la nivel mondial. Bazat pe o inovaţie finlandeză, ingredientul funcţional cu rol în reducerea colesterolului, stanolii din plante a fost desemnat una dintre cele mai mari 10 descoperiri în nutriţie, la nivel mondial.

Eficienţa esterilor de stanoli din plante în reducerea colesterolului a fost demonstrată în mai mult de 50 de studii clinice revizuite, la nivel mondial.

Sterolii si stanolii din plante sunt molecule asemanatoare colesterolului.

Cea mai mare concentratie de stanoli si steroli din plante apare in uleiurile vegetale si in cereale.

Stanolii si sterolii din plante reduc absorbtia colesterolului din tractul digestiv, atat a celui din dieta, cat si a celui biliar. Aportul de stanoli si de steroli din plante dintr-o dieta normala nu are efect hipolipemiant.

Evitalpharma