Prolactation®

Pentru sanatatea sanului si mentinerea unei functii normale a glandei mamare

SUPLIMENT ALIMENTAR

  • 1-2 plicuri/zi
  • 12 plicuri

INGREDIENTE: Extract din Oregano (Origanum Vulgare) (4:1), Extract pudra din orz, Extract din Roinita (Melissa Officinalis) (4:1), Beta-D-glucandinorz (min. 70 % β-1,3/1,4-D-glucan).

A se pastra departe de caldura, lumina si umiditate. A se depozita la temperaturi de sub 25°C. A nu se tine la indemana copiilor!

Recomandari de utilizare: 1-2 plicuri pe zi, dizolvate intr-un pahar de lapte cald, apa sau suc de fructe.

Continutul unei cutii: 12 plicuri

PROLACTATION este un produs unic ce combina ingrediente naturale pentru sustinerea organismului femeii in timpul lactatiei. Extractul din Origanum vulgare si extractul din Orz sunt ingrediente cu o lunga traditie de utilizare de catre femeile care alapteaza. Extractul de Orz, prin continutul de Beta D-glucan (min. 70%), este cunoscut pentru actiuneasa in stimularea secretiei de prolactina. Origanum vulgare contribuie la sanatatea sanului si la mentinerea functiei normale a glandei mamare.

ATENTIE: Produsul este destinat femeilor care alapteaza, si nu trebuie administrat copiilor. Nu este recomandat persoanelor alergice la gluten sau la oricare din ingredientele produsului. Poate contine urme de nuci (migdale).Cititi instructiunile inainte de utilizare. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

*Conform DirectiveiComisieiEuropene/**Nu existărecomandare din partea UE

Evitalpharma