OXIDOSTOP®

Incetineste imbatranirea celulara

Stresul oxidativ

Este un dezechilibru intre productia de radicali liberi si capacitatea organismului de a combate efectele lor negative prin intermediul antioxidantilor.In mediu inconjurator exista substante care initiaza si intretin stresul oxidativ: aer poluat, fum de ţigara, alimente afumate sau pregatite direct pe foc sau jar, aditivi alimentari, pesticide sau metale grele (mai ales plumb). Avand in vedere dieta moderna bogata in calorii goale si saraca in elemente antioxidante precum fierul, manganul, vitamina C si seleniul, radicalii liberi si stresul oxidativ cresc alarmant intr-un proces asemanator ruginirii fierului.

Stresul oxidativ sta la baza a numeroase afectiuni, printre care: boli neurodegenerative, precum Parkinson sau Alzheimer, sindromul oboselii cronice, sindrom inflamator, ateroscleroza, cataracta, degenerarea maculara, insuficienta cardiaca.

Oxidostop®

Are o formula puternic antioxidanta, ce combate procesul de imbatranire “din interior”.

Combinatia de antioxidanti naturali (resveratrol, extracte naturale de samburi de struguri, ceai verde), seleniu si vitaminele A si E protejeaza celulele impotriva imbatranirii, asigura protectie cardiovasculara si anti-canceroasa si imbunatateste circulatia cerebrala.

Recomandat

  • persoanelor expuse la fumat, poluare, aditivi alimentari
  • persoanelor cu risc de obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, boli cardio-vasculare
  • persoanelor care depun efort fizic intens

 Mod de administrare:

  •     1 capsula pe zi, minim 3 luni

Evitalpharma