Osteo Extra®

Are grija ca oasele tale sa se mentina puternice, pentru ca tu sa fii alaturi de cei dragi

Stiai ca dupa varsta de 40 de ani, masa osoasa atat la barbati cat si la femei incepe sa scada?
Ia masuri pentru sanatatea oaselor tale, printr-un aport suplimentar de minerale si vitamine!

OSTEO EXTRA

este o combinatia de minerale (calciu, magneziu, zinc) și vitamine (D, K2, C) esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos atât la femei cât și la bărbați.

Calciu si Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor.
Suplimentarea aportului de calciu și vitamina D mentine in limite normale structura osoasa. Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de vitamina C.

OSTEO EXTRA contine Vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. S-a demonstrat că, concentrația plasmatică a Seleniului este pozitiv corelată cu prevalența scăzută a densitatii minerale osoase (DMO) la om.
Magneziul, Zincul si Vitamina K contribuie la menținerea sănătății oaselor. S-a dovedit ca Vitamina K joacă un rol important in sănătatea oaselor, activitatea vitaminei K2 fiind implicata in procesul de consolidare a oaselor. Vitamina K2 contribuie la fixarea calciului în oase prin activarea osteocalcinei (proteina cea mai abundentă din oase), ceea ce conduce la mineralizarea osoasă. Studiile epidemiologice sugerează că o dietă bogată în vitamina K este asociată cu un risc mai mic de fracturi de șold atât la femeile cât și la bărbații la vârsta a treia.

De asemenea, suplimentarea cu magneziu reduce dureri le de spate și îmbunătățește markerii osoși.

Recomandat:

  • persoanelor peste 45 ani
  • in perioada premergatoare instalarii menopauzei, dar si dupa

Mod de administrare:

2 tablete / zi, minim 3 luni, alternate cu perioade de pauza

Evitalpharma