Laxafast®

Este laxativul potrivit pentru tine, cu actiune rapida.

O dieta saraca in fibre si apa, dar si un stil de viata sedentar pot duce la neplaceri cauzate de constipatie. Daca exista mai putin de 3 scaune pe saptamana, putem vorbi de constipatie si de solutiile potrivite pentru interventie. Implicatiile constipatiei sunt demne de luat in seama, deoarece duc la acumularea toxinelor in organism.

Un tranzit intestinal lent poate contribui la evolutia cancerului colo-rectal, daca devine o problema cronica. De asemenea, hernia inghinala, hemoroizii sau varicele pot fi consecinte ale unei probleme de tranzit intestinal netratate.

LAXAFAST

Este laxativul potrivit pentru tine, actioneaza rapid datorita combinatiei de remedii vegetale folosite pentru proprietatile lor laxative, sub forma unor capsule gelatinoase moi pentru o eliberare eficienta a ingredientelor active si actiune rapida.

Combinatia unica* de ingrediente naturale, extract de crusin, extract de cascara si mucilagiu, combate eficient constipatia.

Extractul de Crusin, prin actiunea directa asupra membranei, stimuleaza peristaltismului intestinal si creste excretia de apa, ajutand astfel la hidratarea si evacuarea materiilor fecale.

Extractul de catina

Are efect de normalizare a tranzitului intestinal, fiind folosit pentru efectele sale purgative si laxative. Fucus vesiculosus este o alga marina cu un continut ridicat de mucilagiu, un tip de fibre solubile care faciliteaza evacuarea materiilor fecale si mentine senzatia de plin, dar care ajuta la evitarea reaparitiei constipatiei.

Recomandat:

  • in combatarea constipatiei la adulti

Mod de administare:

1 capsula / zi, preferabil seara

 

*IMS, Cegedim (Product description), site-urile producatorilor de suplimente nutritive

Evitalpharma