Hepatohelp®

Are grija de ficatul tau, pentru ca tu sa poti avea grija de cei dragi

Viata solicitanta, stresul, oboseala, alcoolul, dieta nesanatoasa, noptile pierdute… toate acestea isi pun amprenta asupra sanatatii ficatului tau. Mentinerea functionarii normale a ficatului este esentiala pentru calitatea vietii tale.

HEPATOHELP

Ajuta ficatul sa ramana sanatos in ciuda agesiunilor zilnice precum oboseala, fumatul, alcoolul sau medicamentele datorita combinatiei optime de fosfolipide si colina, Vitamina E si un complex de Vitamine B.

Fosfolipidele contribuie la mentinerea integritatii hepatocitelor in urma efectului toxic al factorilor zilnici (consumul de alcool, poluarea, fumatul, aditivii alimentari, stresul fizic si nervos etc). Fosfolipidele sustin functiile celulare dependente de membrana si au efect anti-oxidant, anti-inflamator, anti-fibrozant, de regenerare, reparatie membranara si de protectie. Conform datelor clinice, tratamentul cu fosfolipide are efecte pozitive asupra integritatii hepatocitelor la pacientii cu steatoza hepatica (ficat gras) indusa de consumul de alcool.
Colina ajuta la functionarea normala a ficatului. Una din consecințele deficienței de colină este dezvoltarea steatozei hepatice (ficatul gras).
Niacina, Vitamina B12, Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și slăbiciunii.
Vitamina E contribuie la protejarea celulară împotriva stresului oxidativ.

Recomandat:

  • persoanelor expuse stresului fizic si psihic, consumului de alcool, poluarii, fumatului, aditivilor alimentari

Mod de administrare:

1 capsula moale / zi, minim 6 luni

Evitalpharma