Detalii

Descopera noua gama de suplimente nutritive cu ingrediente de ultima generatie, special concepute pentru sanatatea familiei tale.

Specialistii EVITAL au imbinat stiinta moderna cu beneficiile naturii si iti ofera o gama noua de suplimente nutritive, destinata tuturor membrilor familiei tale.

 

EVITAL sustine functiile zilnice ale corpului. Din cauza conservantilor artificiali, pesticidelor si erbicidelor, precum si rafinarii excesive a produselor alimentare, dieta omului modern sufera carente importante.

Suplimentele alimentare sunt o solutie pentru completarea necesarului de nutrienti care iti asigura o stare de sanatate buna.

Produsele EVITAL

Contin nutrienti din legume, fructe sau plante medicinale recunoscute pentru proprietatile lor curative.

EVITAL sustine functiile zilnice ale corpului tau la nivel celular, al ochilor, sistemului cardio-vascular, osos, digestiv, si nervos.

EVITAL are la baza extracte naturale standardizate, mare parte dintre ele sub forma de capsule gelatinoase moi, pentru o absorbtie rapida a substantei active, biodisponibilitate crescuta si usurinta in administrare.

Suplimentele nutritive EVITAL sunt fabricate in UE

In tari precum Spania, Franta, Polonia, respectand standardele GMP (Buna Practica de Fabricatie) si certificarea HACCP

Elantis-farmaevital-pharma-certificari

 

Pentru ca ne dorim cea mai inalta calitate atat pentru ingredientele cat si pentru procesele de fabricatie ale produselor noastre, selectionam furnizori care respecta standardele GMP (Buna Practica de Fabricatie), o conditie esentiala pentru obtinerea produselor naturale la standarde farmaceutice.

Toate produsele EVITAL sunt fabricate in conformitate cu Buna Practica de Fabricatie (GMP) si cu standarde Europene.EVITAL este alaturi de tot membrii familiei in fiecare zi.  Pentru sanatate. Pentru viata.

Evitalpharma