Despre Noi

Despre EVITAL

Descopera gama de suplimente alimentare cu ingrediente de ultima generatie, special concepute pentru sanatatea familiei tale.

Lumea occidentală și nu numai ea, este din ce în ce mai mult interesată de o abordare a sănătății diferită, mai potrivită cu viața și așteptările noastre. Astfel, pe lângă tratamentele medicamentoase a căror eficiență a fost dovedită în timp, medicina alternativă a câștigat teren în ultimii ani pentru că permite abordarea persoanei în sensul cel mai larg și este mai adecvată ideii noastre de bine, iar noua generație de pacienți îmbină medicina alopată cu medicina alternativă pentru a-și spori șansele de săanătate.

Parte esențială a medicinei alternative, Suplimentele Alimentare sunt un domeniu de excelenţă al ştiinţei alimentului, vizând materiile prime, procesarea, compoziţia, concentraţiile admise, utilizarea corectă a lor.

Din punct de vedere teoretic, o alimentație echilibrată și variată permite satisfacerea tuturor cerințelor noastre nutriționale.

Dar putem oare vorbi de o alimentație echilibrată zi de zi?

Putem fi siguri că zilnic aducem un aport adecvat de vitamine, minerale, acizi grași precum omega-3 și alte nutrimente indispensabile stării noastre de bine?

În ultimii ani a devenit o certitudine faptul că alimentația nu poate satisface singură toate cerințele noastre nutriționale, din cauza:

  • sărăciei solurilor,
  • a noilor moduri de culturi hidroponice (cu ajutorul substanțelor nutritive fără ajutorul solului),
  • a utilizării pesticidelor,
  • a rafinării alimentelor industriale,
  • a folosirii aditivilor, etc.

Suplimentele alimentare sunt o solutie pentru completarea necesarului de substante nutritive care iti asigura o stare de sanatate buna.

Specialistii EVITAL au imbinat stiinta moderna cu beneficiile naturii, sa iti ofere o gama noua de suplimente nutritive, destinata tuturor membrilor familiei tale.

EVITAL sustine functiile zilnice ale corpului tau la nivel celular, al ochilor, sistemului cardio-vascular, osos, digestiv, si nervos.

EVITAL® este o gamă de suplimente nutritive PREMIUM, suplimente de ultimă generație, special concepute pentru a răspunde nevoilor nutriționale specific pentru toți membrii familiei.

Suplimentele din gama EVITAL® au la bază vitamine, minerale și extracte natural standardizate, mare parte dintre ele sub formă de capsule gelatinoase moi, pentru o absorbție rapidă a ingredientelor active, biodisponibilitate crescută și ușurință în administrare.

EVITAL® oferă o gamă completă de produse care pot reprezenta suportul nutrițional pentru un corp sănătos la orice vârstă, o combinație perfectă între “dieta mediteraneană” și “paradoxul francez”  prin combinatia de ingrediente ale fiecarui produs din gama.

 

 

Este un echilibru între emoțional și eficiență și simbolizează noul brand:

Suplimente nutritive pentru sănătatea familiei tale!

Elementele logo-ul sunt:

  • Mărul: familie, natural, echilibru
  • EVITAL scris cu negru: eficiență, avizarea medicală, serios, de încredere

Gama EVITAL® înseamnă suplimente alimentare organizate în 8 arii de preventive pentru o viață sănătoasă si coduri de culori diferite (aceste coduri de culori se regăsesc pe ambalajele și blisterele produselor): albastru pentru metabolism si imunitate, rosu pentru preventia cardiovasculara, portocaliu pentru preventia celor mai frecvente afectiuni gastro-intestinale, mov pentru oase si articulatii sanatoase, verde pentru sistemul nervos central, galben sustine dezvoltarea armonioasa a nou nascutilor si copiilor, roz pentru sanatatea femeilor in perioada de maternitate si verde –albastru pentru rinichi sanatosi.

Evitalpharma