BABY GUARD Happy Flora®

Combinația de 3 bacterii probiotice care ajută la îmbunătățirea sănătății sistemului digestiv al copiilor

a)    Compoziție:
Supliment alimentar probiotic pentru copii: Premix Syn Balance 3 232 CFU/g SynBalance LRH 300 B (Lactobacillus rhamnosus) 4×109 CFU/ doza ; SynBalance LR 200 B (Lactobacillus reuteri)    1,5×109 CFU/ doza ; SynBalance BI 50 B (Bifidobacterium Infantis ) 0,5×109 CFU/ doza ; Tocoferoli naturali
conținut Vitamina E : min. 70%

b)    Atenționări:
A se păstra departe de căldură, lumină și umiditate. A se depozita la temperaturi între 15-25°C. A nu se ține la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată.

c)    Prezentare:
O sticlă de 10 ml cu 5 ml lichid

d)    Beneficii:
Combinație de: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri și Bifidobacterium Infantis,  tulpini care se găsesc în mod natural în intestinul copiilor alimentați la sân,  mențin microbiota normală, mențin echilibrul tractului digestiv chiar și în timpul tratamentului cu antibiotice si mențin funcționarea normală a sistemului imunitar.

e)    Mod de administrare:
0,166 ml (5 picături) zilnic. Produsul este destinat copiilor peste 3 luni. Agitați înainte de fiecare utilizare. Sticla poate fi folosită timp de 2 luni de la deschidere, daca se respectă condițiile de depozitare.

SUPLIMENT ALIMENTAR

Combinația de 3 bacterii probiotice care ajută la îmbunătățirea sănătății sistemului digestiv al copiilor

  • 5 picături/zi
  • 5 ml

BABY GUARD® Happy Flora e o combinație de microorganisme benefice, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri și Bifidobacterium Infantis, care susțin și mențin sănătatea sistemului digestiv al copiilor peste 3 luni. Această combinație de 6 milioane de UFC/doză este dovedită științific a supraviețui acidității gastrice, ajungând vii în tractul intestinal.

Conform cercetărilor științifice, tulpinile de L. rhamnosus, L. reuteri și  LB. Infantis, care sunt găsite în mod natural în tractul gastrointestinal al sugarilor alăptați la sân, mențin  o floră intestinală normală, un sistem imunitar normal, și mențin echilibrul tractului digestiv al copiilor chiar și în timpul tratamentelor cu antibiotice.

Recomandări de utilizare: 0,166 ml (5 picături) zilnic. Produsul este destinat copiilor peste 3 luni. Agitați înainte de fiecare utilizare. Sticla poate fi folosită timp de 2 luni de la deschidere, daca se respectă condițiile de depozitare.

A se păstra departe de căldură, lumină și umiditate. A se depozita la temperaturi între 15-25°C. A nu se ține la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Acest produs nu conține alergeni. Produsul nu este fabricat din Organisme Modificate Genetic (OMG).

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul : vezi data pe ambalaj.

Evitalpharma