BABY GUARD DHA®

Are grija de bebelusul tau chiar din prima zi de viata.

Acidul docohexaenoic (DHA) este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. In primul an de viata, creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali cunoscuti ca acizi grasi polisaturati Omega 3. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%) nervoase si a mielinei (invelisul fibrelor nervoase).

BABY GUARD DHA

Pentru dezvoltarea normală a văzului , creierului și sistemului osos al copiilor. Studiile arata ca o dieta imbogatita cu DHA, la copii cu varste cuprinse intre 18 si 36 de luni, are efecte benefice asupra imunitatii si sanatatii respiratorii*.

Conţine DHA 150 mg, Vitamina D3 10 μg (400 u.i. )/ capsula twist-off in suspensie de ulei de masline.
DHA este de origine vegetală din algele Schizochytrium – considerată cea mai pură sursă de DHA.
Bebeluşii şi copiii cu vârsta de până la 3 ani trebuie să aibă un aport suplimentar de DHA într-o doză de 150-200 mg pe zi**

Recomandat:

  • nou nascutilor alaptati la san, din prima zi de viata, daca mama nu ia suplimente cu DHA
  • nou nascutilor hraniti artificial sau mixt si celor nascuti prematur
  • se continua administrarea si dupa varsta de 1 an

Mod de administrare:

1 capsula twist-off / zi (0-12 luni)

2 capsule twist-off / zi (peste 1 an)

Produsul se administreaza in timpul mesei

Rasuciti si rupeti capatul capsulei, apoi turnati continutul.

*Toddler formula supplemented with docosahexaenoic acid (DHA) improves DHA status and respiratory health in a randomized, double-blind, controlled trial of US children less than 3 years of age. Minns LM1, Kerling EH, Neely MR, Sullivan DK, Wampler JL, Harris CL, Berseth CL, Carlson SE.
**Poziţia Grupului de Experţi cu privire la suplimentarea cu acid docosahexaenoic şi alţi acizi graşi omega-3 la populaţia de femei gravide, care alăptează şi la bebeluşii şi copiii cu vârsta de până la 3 ani. Pediatr. Pol., 2010; 85: 597-603.

Evitalpharma