B-complex®

Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului tau nervos, pentru ca tu sa poti avea grija de cei dragi.

Vitaminele B contribuie la multiple procese metabolice iar suplimentarea lor este esentiala pentru sanatatea umana.

B-COMPLEX ofera o formula complexa de vitamine de tip B care ajută funcția metabolică generală, în special cea neuronală și musculară.

Combinatia de vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B12), acid folic, biotina, acid Pantotenic cu serina si L-carnitina.

Biotina, Niacina si Vitamina B12

Contribuie la generarea normala a energiei in urma metabolismului si la functionarea normala a sistemului nervos. Niacina, Vitamina B12 si Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si slabiciunii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina B6

Contribuie la reducerea nivelului homocisteinei​​, care este un important factor de risc pentru dezvoltarea bolilor cardio-vasculare; de asemenea, niveluri scazute de vitamina B6 sunt asociate cu o frecventa mai mare de atacuri de panica.

Carnitina

Joaca un rol vital in metabolismul lipidelor si transportul acizilor grasi cu catena lunga in mitocondrie pentru beta-oxidarea – un proces de generare a energiei; acest lucru este deosebit de important pentru tesuturile musculare, mai presus de toate pentru miocard.

Recomandat:

  • adultilor de toate varstele
  • persoanelor cu dieta vegetariana sau vegana
  • pentru vitalitatea parului si sanatatea pielii

Mod de administrare:

1 capsula / zi, minim 2 cure de 2 luni/an

Evitalpharma